امروز سه شنبه 12 فروردین ماه 1399 ساعت 03:10 ق ظ

نشست صمیمی معاون غذا و دارو با همکاران به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س)

به گزارش وب دا، نشست صمیمی معاون غذا و داروی دانشکده  با همکاران آن معاونت به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت مقام مادر و روز زن در محل دفتر معاون غذا و دارو برگزار شد.

معاون غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی در این نشست ضمن تبریک میلاد فرخنده و با سعادت اسوه تمام عیار حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت مقام مادر و روز زن همکاران را به پیروی از سجایای اخلاقی این اسطوره تقوا، توصیه نمود.

دکتر مجید شادکام با تاکید بر ضرورت برگزاری این نشست های صمیمی با همکاران گفت:  از این پس جلسات  ماهیانه با همکاران با هدف بررسی و گزارش پیشرفت روند کار همکاران و شناسایی مشکلات و رفع موانع موجود برگزار خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: اقدامات شایسته ای توسط تمامی همکاران معاونت غذا و دارو انجام شده و امید است با همکاری بیشتر در حوزه های غذا و دارو بیش از پیش در  جهت ارتقای این حوزه در مسیر اهداف به جلو حرکت کنیم.