امروز سه شنبه 12 فروردین ماه 1399 ساعت 02:59 ق ظ

برگزاری نخستین جلسه هماهنگی و برنامه ریزی چهارشنبه پایان سال ۹۸

معاون مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی نیشابور از برگزاری اولین جلسه هماهنگی و برنامه ریزی چهارشنبه پایان سال بین سازمان ها و ادارات نیشابور به میزبانی دانشکده علوم پزشکی خبر داد.

مصطفی افشارنیک گفت: در این جلسه علاوه بر ارائه گزارش عملکرد و تمهیدات دانشکده علوم پزشکی در چهارشنبه پایان سال ۹۷، هر یک از نمایندگان حاضر در جلسه، پیشنهادات و نظرات خود در خصوص برگزاری هر چه بهتر و ایمن تر جشن چهارشنبه پایان سال ارائه نمودند.

اولین جلسه هماهنگی و برنامه ریزی چهارشنبه پایان سال با حضور رئیس دانشکده، معاونین درمان، بهداشت، آموزش، مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی، مسئول عملیات بحران دانشکده علوم پزشکی و نمایندگانی از ادارات و سازمان های نیروی انتظامی، هلال احمر، پلیس راه،  تبلیغات اسلامی، آموزش و پرورش و آتش نشانی یکشنبه بیست و هفتم بهمن ماه در محل سالن جلسات ستاد مرکزی دانشکده علوم پزشکی برگزار شد.