امروز سه شنبه 6 اسفند ماه 1398 ساعت 00:10 ق ظ

انگیزه و پتانسیل بالای دانشکده علوم پزشکی نیشابور قابل تحسین است

دکتر آبتین حیدرزاده رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از زیرساخت های آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم پزشکی نیشابور بازدید کرد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابوردر نشستی که روز دوشنبه بیست و یکم بهمن ماه با حضور دکتر حیدرزاده و اعضای هیئت علمی، معاونان و مدیران دانشکده صورت گرفت با اشاره به قدمت تاریخی و فرهنگی نیشابور گفت: نیشابور، هم از لحاظ سیاسی و هم از حیث علمی سابقه درخشانی دارد.

دکتر محسن عظیمی نژاد همچنین  در ادامه با اشاره به توسعه زیرساخت های آموزشی و درمانی حوزه سلامت نیشابور همچون مرکز پزشکی ناباروری و سلامت مادر و جنین شمس شرق، مرکز کوهورت سالمندی، توسعه فضاهای آموزشی در پردیس دانشگاه و فضاهای بیمارستانی،  افزایش تعداد دانشجویان و اعضای هیئت علمی و همچنین ارتقای رتبه بندی علمی اعضای هیئت علمی افزود: خرسندیم که در آخرین رتبه تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی کشور، این دانشکده در بین 56 دانشگاه علوم کشور در جایگاه بیست و هشتم قرار گرفته است و مرکز کوهورت سالمندی آن هم ردیف با دانشگاه های مطرح کشور است.

وی در پایان از تلاش های همه اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشکده  تقدیر و تشکر کرد وگفت: این پیشرفت و توسعه را مرهون کار تیمی در دانشکده هستیم و امید است هرچه سریع تر به جایگاهی که شایسته ی نام نیشابور و مجموعه علوم پزشکی آن است، بیش از پیش دست یابیم.

رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در حاشیه این بازدید گفت: خوشحالم که امروز شاهد چنین پتانسیل بالایی در دانشکده علوم پزشکی نیشابور و انگیزه ی مضاعف در اعضای هیئت علمی این دانشکده هستم که نمود آن را در کسب جایگاه پژوهشی این دانشکده در آخرین رتبه بندی دانشگاه های علوم پزشکی کشور شاهد هستیم. دکتر آبتین حیدرزاده در دیدار با دانشجویان دانشکده و اعضای هیئت علمی میزان رضایت دانشجویان در حد مطلوب اعلام کرد.

گفت و گوی دکتر حیدرزاده با اعضای هیئت علمی، دانشجویان  و نشست در خصوص بسته های آموزش و تحول و افتتاح سایت مرکز آزمون مرکز پزشکی از دیگر برنامه ی سفر دکتر حیدر زاده به نیشابور بود.