امروز سه شنبه 6 اسفند ماه 1398 ساعت 01:31 ق ظ

برگزاری تست آمادگی جسمانی رشته شغلی فوریت های پزشکی

معاونت مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی نیشابور از برگزاری آزمون آمادگی جسمانی رشته شغلی فوریت های پزشکی در محل سالن ورزشی انقلاب خبر داد.

مصطفی افشار نیک گفت: ارزیابی نمایه توده بدنی(BMI)  و تست آمادگی جسمانی (هوازی، قدرتی، استقامتی و چابکی) از 12 نفر داوطلب رشته­ شغلی مذکور که حد نصاب نمره لازم را در آزمون استخدامی فوریت های پزشکی 98 کسب کرده بودند گرفته شد.

او ادامه داد: کارکنان عملیاتی فوریت های پزشکی علاوه بر داشتن دانش و مهارت کافی در رشته تخصصی شغلی خود از آمادگی جسمانی در بهترین سطح نیز باید برخوردار باشند که این نشان از اهمیت و حساسیت رشته فوریت های پزشکی جهت امداد رسانی سریع و صحیح دارد.

او افزود: امتیازات کسب شده توسط داوطلبان پس از موفقیت در این آزمون به سازمان سنجش اعلام و نتایج نهایی توسط این سازمان اعلام می گردد.

آزمون آمادگی جسمانی رشته کارشناسی فوریت های پزشکی با حضور ناظرین از خراسان شمالی، نمایندگانی از حراست، هسته گزینش، بازرسی، مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی، واحد آموزش و تحصیلات تکمیلی با مشارکت واحد تربیت بدنی دانشکده در تاریخ 17 بهمن ماه در محل سالن انقلاب برگزار شد.