امروز چهارشنبه 9 بهمن ماه 1398 ساعت 07:10 ق ظ

ایدز؛ بیماری کشنده یا عفونت قابل کنترل؟

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشت در مصاحبه با وبدا از برگزاری همایشی با عنوان"ایدز بیماری کشنده یا عفونت قابل کنترل ؟ ! " خبرداد.

غلامحسین نوروزی نژاد هدف از برگزاری این همایش را همزمان با هفته ملی ایدز، آموزش عموم مردم و ارتقای سطح آگاهی در جامعه بیان کرد.

وی در ادامه، موضوعات آموزشی مطرح شده توسط دکتر زهرا خیری(پزشک بیماری های واگیر) و جعفر کاریزنوی (کارشناس برنامه ایدز معاونت بهداشت) را برای مخاطبان حاضر در همایش به شرح ذیل بیان کرد:

1-اپیدمیولوژی و آمار جهانی، کشوری و دانشگاهی ایدز ؛2-راه های انتقال و پیشگیری بیماری  و 3- اقدامات لازم برای بیماران مبتلا به HIV  و...

نوروزی نژاد ضمن قدردانی از مسئولین جهاد دانشگاهی و همکاران معاونت بهداشت، ابراز امیدواری کرد که با مشارکت کلیه سازمان های همکار در چهارمین برنامه کشوری کنترل ایدز  از جمله فرمانداری ، زندان ، بهزیستی ، سازمان انتقال خون و اداره آموزش و پرورش، شناسایی بیماران اچ آی وی افزایش یابد تا با مراقبت و درمان این بیماران، رسیدن به اهداف جهانی این برنامه در ایران نیز محقق شود.

پاسخگویی به سوالات متعدد حاضرین در خصوص بیماری ایدز،ارائه کلیپ های آموزشی، قرعه کشی و توزیع جوایز به حاضرین در جلسه،  توزیع تراکت آموزشی به شرکت کنندگان و هنرنمایی بیمار مبتلا به اچ ای وی و بیان تجربیات وی، از دیگر برنامه های این همایش بود.