امروز چهارشنبه 9 بهمن ماه 1398 ساعت 07:23 ق ظ

پیام تبریک معاون آموزشی دانشکده به مناسبت روز دانشجو

به گزارش خبرنگار وبدا معاون آموزشی دانشکده در پیامی سالگرد حماسه شانزده آذرماه روز دانشجو را تبریک گفت.

متن پیام به شرح ذیل است:

«بسمه تعالی»

روز دانشجو، روز آرمان خواهی و حق طلبی دانشجویانی است كه همواره در سایه ایمان به خداوند متعال، تلاش و بصیرت توانستند علاوه بر تحصیل در جبهه هایی دیگر نیز استقامت و پایداری خود را نشان داده و ایران اسلامی را به عنوان قطب علمی منطقه معرفی نمایند.

اینجانب ضمن تبریك روز دانشجو، امیدوارم دانشجویان عزیز فرمایش گهربار حضرت علی (ع) را كه می فرمایند: "فرصت ها همچون  ابر بهاری در گذرند و نباید فرصت های شایسته و خوب را از دست داد" ، همواره سرمشق و سرلوحه كار خویش قرار داده و از فرصت تحصیل در دانشکده علوم پزشکی نیشابور با اساتید فرهیخته وكاركنان پرتلاش ودلسوز بهره لازم و كافی را ببرند و همواره در ادامه مسیر رو به موفقیت و سرافرازی گام بردارند.

اینجانب این روز را به عنوان نماد آزادگی و استكبار ستیزی دانشجویان مسلمان گرامی داشته و از خداوند منان برای دانشجویان و دانشگاهیان عزیز عزت، سربلندی و سلامتی خواستارم.

دکتر اباصلت برجی

معاون آموزشی دانشکده