امروز شنبه 16 آذر ماه 1398 ساعت 18:59 ب ظ

همزمان با سراسر کشور مانور زلزله برگزار شد

مدیر شبکه بهداشت و درمان فیروزه از برگزاری بیست و یکمین مانور سراسری زلزله در شهر همت آباد در روز چهارشنبه 6 آذر ماه همزمان باسراسر کشور خبرداد.

دکتر مجید خجسته پور با اشاره به شعار مدرسه ایمن، جامعه تاب آور به خبرنگا وبدا گفت: هدف از برگزاری مانور زلزله در مدارس ارتقاء سطح آمادگی عمومی دانش آموزان و مربیان، قبل از حادثه، حین و بعد از آن می باشد و ایجاد فضای روانی لازم همراه با بسترسازی فرهنگی جهت مقابله با حوادث از دیگر اهداف برگزاری مانور در مدارس محسوب می شود.

دکتر خجسته پور افزود: تخلیه اضطراری، نحوه پناه‌گیری و شناسایی نقاط امن، رسیدگی به مصدومان و مدیریت صحیح در برخورد با حوادث و بلایای طبیعی موجب کاهش خسارت‌ها و حفاظت از جان انسان‌ها از دیگر اهداف برگزاری مانور است.

وی اظهار کرد: مانور در مدرسه پسرانه شهید راسخی و دخترانه کوثر با مشارکت تمامی ادارات شهر فیروزه و همت اباد با هماهنگی فرمانداری و بخشداری های محترم انجام گردید.

در ادامه با هماهنگی دبیر کمیته بحران و پدافند غیرعامل شبکه بهداشت و درمان فیروز آقای حمید اکبری 2دستگاه آمبولانس اورژانس115 و کارشناس بهداشت محیط و بهداشت روان به منظور کنترل استرس بعد از حادثه در محل حضور داشتند.