امروز شنبه 16 آذر ماه 1398 ساعت 18:58 ب ظ

پیام تبریک معاون درمان دانشکده به مناسبت روز رادیولوژی

معاون درمان دانشکده طی پیامی ضمن قدردانی از زحمات همکاران عرصه پرتونگاری و رادیولوژی، این روز را تبریک گفت. در این پیام آمده است:

بسمه تعالی

کشف  اشعه X توسط رونتگن در 8 نوامبر 1895، دریچه‌ای نو به جهان دانش پزشکی گشود و در زمانی کوتاه  تکنولوژی رادیولوژی که تلفیقی است از علم و هنر، باعث شد تصویرنگاری جزء  لاینفک علم پزشكی گردد . پویایی و پیشرفت سریع این علم در دو دهه اخیر دگرگونی عظیمی را در تشخیص و درمان بسیاری از بیماری‌ها فراهم نموده است. به سبب تنوع خدمات مربوط به سلامت، افراد مختلف با تخصص های مختلف در این عرصه فعالیت می کنند که هر یک نقش بسزایی در تامین اهداف سلامت ایفاء می کند. در این میان، تلاش همکاران پرتونگاری و رادیولوژی به عنوان افرادی که با کار دقیق خود به تشخیص بیماری ها توسط پزشکان کمک می کنند ستودنی ست.

اینجانب ضمن تبریک  این روز به تمامی همکاران بخش رادیولوژی، به عنوان عضو پرتلاش خانواده سلامت، از زحمات بی دریغ و تلاش های مجدانه آنان در جهت تحقق سلامت جامعه تقدیر نموده و از درگاه احدیت توفیق و سلامتی کارکنان محترم آن بخش را خواستارم.

محمدصادق دشتی

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور