امروز شنبه 16 آذر ماه 1398 ساعت 19:00 ب ظ

کنفرانس بین المللی هیپ برگزار می شود

دبیر آموزش مداوم دانشکده علوم پزشکی نیشابور از برگزاری کنفرانس بین المللی مفصل هیپ نوزادان در نیشابور خبرداد.

دکتر احمد درودی در مصاحبه با وب دا هدف از برگزاری این همایش را بیماریابی نوزادان در بدو تولد از نظر در رفتگی کامل و ناقص مفصل هیپ دانست.

وی در ادامه گروه های هدف این برنامه را متخصصان ارتوپدی، رادیولوژی و کودکان معرفی کردو افزود: پروفسور گراف متخصص ارتوپدی، دکتر محمد شمس شرق فوق تخصص نوزادان، دکتر رازی متخصص ارتوپدی، دکتر عبدی فوق تخصص ارتوپدی اطفال و  دکتر علمداران متخصص رادیولوژی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد  از سخنرانان این همایش خواهند بود.

دبیر آموزش مداوم دانشکده علوم پزشکی نیشابور ادامه داد روش های تشخیصی و اسکرینینگ نوزادان از نظر DDH، سونوگرافی دینامیک و استاتیک تک نمایی هیپ، اختلافات جزئی بین نمونه ها و سونومتر، کار عملی - تست روی سونوگراف، اندازه گیری روی سونوگرام، تکنیک روی مولاژ، کار عملی - اندازه گیری، تفسیر و تایپینگ روی شیر خواران، ارجاع بر اساس سونوگرافی جهت اقدامات درمانی و ... در این کارگاه آموزش داده خواهد شد.

کارگاه بین المللی سونوگرافی مفصل هیپ نوزادان به همّت دانشکده علوم پزشکی نیشابور و اداره سلامت کودکان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سه روز متوالی سه شنبه تا پنج شنبه بیست و یکم تا بیست و سوم ابان ماه در نیشابور برگزار خواهد شد.