امروز شنبه 16 آذر ماه 1398 ساعت 11:25 ق ظ

ویژه برنامه های آموزشی به مناسبت گرامیداشت روز جهانی غذا

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی از ویژه برنامه های آموزشی به مناسبت هفته گرامیداشت روز جهانی غذا خبر داد.

دکتر هادی حسین زاده در مصاحبه با وبدا گفت: ویژه برنامه آموزشی، با هدف نهادینه کردن آموزش های صحیح فرهنگ غذایی، ارائه اطلاعات صحیح در خصوص نشانگرهای رنگی و محصولات تراریخته در جامعه توسط کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی برگزار شد.

دکتر حسین زاده افزود: این برنامه مجموعاً با حضور 200 دانش آموز پایه های ابتدایی برگزار شد و همچنین علاوه بر برنامه آموزش حضوری، تراکت های آموزشی متناسب با گروه هدف دانش آموزان توزیع شد.

وی بیان کرد: آموزش تغذیه سالم در سنین رشد و انتخاب استانداردهای لازم غذایی برای حفظ سلامت، توجه به سلامت امروز کودکان، ضامن حفظ سلامت در جوانی و سالمندی و توجه به نشانگر تغذیه ای درج شده بر روی بسته بندی های غذایی محور اصلی سخنرانی ها بود.

در پایان این مراسم ضمن پرسش و پاسخ به سوالات مطرح شده، جوایزی از طرف معاونت غذا و دارو به نفرات برتر اهدا گردید.