امروز شنبه 16 آذر ماه 1398 ساعت 11:28 ق ظ

نواحتن زنگ سلامت روان

به گزارش وبدا مراسم گرامیداشت و نواختن زنگ سلامت روان در دبیرستان دخترانه شاهد قدسیان نیشابور برگزار شد.

مدیر گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت در این مراسم هجدهم تا بیست و چهارم مهر را هفته سلامت روان نامید و شعار سال تحصیلی سال جاری با عنوان امیدآفرینی را در راستای شعار هفته سلامت روان دانست.

دکتر محمدآذینی با اشاره به شعار هفته سلامت روان، نشاط اجتماعی را زیربنای توسعه سیاسی، فرهنگی و اقتصادی دانست و خاطرنشان کرد: خوشبختانه در دین مبین اسلام، آموزه های مختلفی در خصوص نشاط اجتماعی آمده است و خودمراقبتی، خودآگاهی، آموزه های دینی، خانواده، مهارت های زندگی و اصحاب رسانه از عوامل موثر در نشاط اجتماعی می باشند.

مدیر گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت در پایان ارزش و جایگاه انسان را بسیار والا معرفی کرد و افزود: اگر به ارزش و اهمیتی که خداوند هستی به همه ما عطا نموده بیندیشیم، همیشه بانشاط و امیدوار قدم در راه زندگی خواهیم گذاشت و هیچ مشکلی توان مقابله با ما را نخواهد داشت.

وی همچنین از کلیه دانش آموزان خواست  با ارزش گذاری برای خود، والدین و معلمان خود با امید و توکل به خدا گام در راه زندگی و آینده روشن و پرامید گذارند تا کشوری آباد و موفق را بیش از پیش بسازند وآینده سازان ایران اسلامی باشند.

در این مراسم مسئولان فرمانداری، مدیران معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی، آموزش و پرورش، بهزیستی، نیروی انتظامی و مسئولان و دانش آموزان مدرسه شاهد دختران حضور داشتند.