امروز شنبه 16 آذر ماه 1398 ساعت 18:58 ب ظ

گرامیداشت روز جهانی کاهش بلایای طبیعی

به گزارش وب دا،  سرپرست معاونت بهداشت دانشکده در آستانه بیست و دوم مهرماه، روز کاهش بلایای طبیعی، ضمن گرامیداشت این روز، از دست اندرکاران پیشگیری، آموزش و مقابله با بلایا و حوادث معاونت بهداشت تشکر کرد.

جواد مسیح آبادی شعار امسال مرتبط با این مناسبت را کاهش آسیب ناشی از بلایا برروی زیرساخت های حیاتی وقطع خدمات اساسی  بر اساس سند سندای(سند تهیه شده توسط سازمان ملل متحد با هدف کاهش خطر بلایا از سال 2015تا2030) بیان کرد و گفت: انسجام  فعالیت ها بین شرکای سلامت، ادارات، سازمان های مرتبط، تداوم آموزش، تمرین، مانورهای دور میزی و عملیاتی می تواند در کاهش تلفات، خسارات و افزایش پایداری وتاب آوری در بلایا موثر باشد.

سرپرست معاونت بهداشت دانشکده آموزش و توانمندسازی جامعه را لازمه برخورد منطقی با این حوادث دانست و ابراز امیدواری کرد با همفکری، همدلی و همیاری کلیه شرکای سلامت بتوانیم اثرات بلایا و حوادث طبیعی را در کشور و منطقه کاهش دهیم.