امروز شنبه 16 آذر ماه 1398 ساعت 18:56 ب ظ

اهدای عضو؛ اهدای زندگی

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور از هفتمین اهدای عضو در نیشابور، از ابتدای سال 1398 تا کنون خبر داد.

محمدصادق دشتی در گفتگو با وب دا گفت: خانواده مرحوم وحید علی آبادی با اهدای اعضای بدن عزیز از دست رفته شان به هم نوعانش جانی دوباره بخشیدند.

وی بیان کرد: بدن مرحوم وحید علی آبادی 27 ساله، پس از تأیید مرگ مغزی و رضایت خانواده وی از مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی 22بهمن نیشابور به بیمارستان منتصریه مشهد منتقل شد و تحت عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور ضمن ابراز همدلی از تشریک مساعی این خانواده بزرگوار در اهدای اعضاء به بیماران نیازمند  قدردانی کرد.
معاون درمان دانشکده در پایان گفت: اهدای عضو اقدامی خداپسندانه و بخشیدن لبخند زندگی به نیازمندانی است که چشم به راه ایثار و از خودگذشتگی افراد و خانواده های اهدا کننده هستند؛ متقاضیان دریافت کارت می توانند با مراجعه به سامانه www.ehda.center فرم ثبت نام اهدای عضو را تکمیل و در نهایت با استفاده از چاپگر کارت اهداء عضو خود را پرینت بگیرند.

این هشتاد و چهارمین مورد اهدای عضو استان خراسان در سال جاری است.