امروز دوشنبه 22 مهر ماه 1398 ساعت 13:45 ب ظ

سنگر سلامت دانشکده علوم پزشکی نیشابور در نمایشگاه هفته دفاع مقدس افتتاح شد

همزمان با هفته دفاع مقدس، مسئولان عالی رتبه سیاسی نیشابور از غرفه دانشکده علوم پزشکی نیشابور بازدید کردند.

به مناسبت هفته دفاع مقدس با هدف تبیین اقدامات و عملکرد برخی از دستگاه های اجرایی نیشابور نمایشگاه دفاع مقدس در محل فرهنگسرای سیمرغ برگزار شد.

در بازدید امام جمعه نیشابور، معاون استاندار و فرماندار ویژه به همراه نمایندگان مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی و دیگر مسئولان سیاسی از سنگر سلامت دانشکده علوم پزشکی؛ مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشکده به ارائه گزارشی از دستاوردهای اخیر دانشکده علوم پزشکی اعم از 32 سفر مسئولان عالی رتبه کشوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در 6 سال گذشته به نیشابور، بیست و پنجمین میثاق عاشقانه موسسه ملی مرهم به نیشابور، بیش از 10 پروژه عمرانی، آموزشی و درمانی احداث شده ویژه مناطق شهری در 6 سال گذشته، بیش از 42 پروژه عمرانی احداث شده ی بهداشت ویژه مناطق شهری و روستایی در 6 سال گذشته، پیشرو بودن دانشکده علوم پزشکی در اجرای بسیج ملی کنترل فشار خون برای 165 هزار نفر،  گزارشی از عملکرد یکساله سی و هفتمین پایگاه اورژانس هوایی کشور پرداخت.

روابط عمومی دانشکده از اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشکده دعوت بعمل می آورد که از امروز یکشنبه سی و یکم شهریور به مدت یک هفته از ساعت 9 تا  12صبح و بعد از ظهر از ساعت 17 الی 22 از نمایشگاه دفاع مقدس غرفه دانشکده با عنوان سنگر سلامت بازدید کنند.

فرماندهی تیپ 21 و ناحیه مقاومت، اداره بنیاد شهید، دانشکده علوم پزشکی نیشابور، هلال احمر، اداره آموزش و پرورش، اداره ورزش و جوانان، جهاد کشاورزی در این نمایشگاه  غرفه برپا کرده اند.