امروز دوشنبه 22 مهر ماه 1398 ساعت 13:53 ب ظ

دومین تمرین دورمیزی اعضای سامانه فرماندهی حادثه و مدیران دانشکده علوم پزشکی سال 1398

دبیر کمیته پدافند غیر عامل و سلامت در حوادث و بلایای دانشکده علوم پزشکی نیشابور از برگزاری دومین تمرین دورمیزی ویژه اعضای سامانه فرماندهی حادثه و مدیران دانشکده علوم پزشکی در سال 1398 خبر داد.

دکتر قاسم مشارموحد گفت: این جلسه با موضوع (تمرین دور میزی اختلال در سیستم سرورهای دانشکده و احتمال حمله بیوسایبری)  پنج شنبه بیست و هشتم شهریور ماه در ستاد مرکزی دانشکده برگزار شد.

وی هدف از برگزاری این تمرین را بررسی خط مشی و ارتقای عملکرد واحد فن آوری اطلاعات (IT) در برنامه پاسخ واحد IT در زمان حوادث بیوسایبری و اختلال در سیستم اطلاعات بیمارستانی (HIS) بیان نمود.

این مقام مسئول افزود: فراخوان لحظه صفر به صورت پیامک صوتی و متنی برای اعضا سامانه فرماندهی حادثه و مدیران دانشکده فرستاده شدو  پس از قرائت و توضیح درمورد سناریو، سؤالاتی مطرح شد. متن سناریو در اختیار مسئولان قرار گرفت که هر یک از اعضا با توجه به شرح وظایف، اقدامات مربوط به حوزه عملکردی خود را در مواقع بحرانی (حملات بیوسایبری) تمرین کرده و به بحث و تبادل نظر پرداختند.

جلسه مذکور  با حضور رئیس دانشکده علوم پزشکی به عنوان رئیس کارگروه و سایر معاونان به عنوان اعضاء برگزار شد.