امروز دوشنبه 22 مهر ماه 1398 ساعت 12:49 ب ظ

ساماندهی، تداوم و هماهنگی در ارائه مراقبت از بیمار

اولین مرکز مشاوره و ارائه مراقبت های پرستاری در منزل از دانشکده علوم پزشکی نیشابور پروانه بهره برداری گرفت.

مدیر خدمات پرستاری دانشکده علوم پزشکی نیشابور ضمن ابراز خرسندی از اخذ پروانه بهره برداری اولین مرکز مشاوره و مراقبت­های پرستاری در منزل از معاونت درمان، گفت: مراکز مراقبت­های پرستاری در منزل در دنیا تجربه بسیار موفقی در زمینه ارائه خدمات با کیفیت و ارزان بوده و تمایل نظام های سلامت در دنیا به سمت گسترش مراکز جامعه نگر می باشد.

رضابردبار در ادامه افزود: هدف از تاسیس این واحدها ساماندهی، تداوم و هماهنگی در ارائه مراقبت از بیمار پس از ترخیص از بیمارستان، مراقبت ایمن و به صرفه در منزل در راستای کاهش زمان بستری در بیمارستان ها و مراکز درمانی، کاهش هزینه های درمانی مراقبتی، کاهش دوران نقاهت، کنترل و کاهش عفونتهای بیمارستانی، توانبخشی و بهبود کیفیت خدمات پرستاری و در نهایت افزایش رضایت مندی بیماران و خانواده ها می باشد.

وی در پایان گفت: همکاران پرستار متقاضی تاسیس، می­توانند اطلاعات مورد نیاز را از سایت دانشکده علوم پزشکی(مدیریت پرستاری) دریافت نمایند.