امروز دوشنبه 22 مهر ماه 1398 ساعت 13:45 ب ظ

حمایت و قدردانی معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور از اقدامات و برنامه ریزی های معاونت غذا و داروی دانشکده

به گزارش وبدا معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور در جلسه ای که روز چهارشنبه بیستم شهریور در خصوص قرارگاه رصد و پایش دارو در محل فرمانداری  برگزار شد؛ از اقدامات و برنامه ریزی های معاونت غذا و دارو ی دانشکده علوم پزشکی حمایت و قدردانی کرد.

سعید شیبانی در این جلسه ضمن قدردانی از اقدامات و فعالیت های دانشکده علوم پزشکی و برنامه ریزی های انجام شده توسط معاونت غذا ودارو طی سالیان گذشته، کلیه دستگاه های مرتبط را موظف به هماهنگی و همکاری در این زمینه دانست.

معاون غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی نیشابور نیز ضمن تشریح اهمیت تشکیل قرارگاه رصد و پایش مستمر دارو و تجهیزات پزشکی مصرفی ، بررسی وضعیت عرضه دارو، مسائل و مشکلات مربوط به تامین دارو و لوازم پزشکی، کمبود های دارو و تجهیزات مصرفی  را هدف اصلی  تشکیل جلسات قرارگاه ذکر کرد.

دکتر مجید شادکام در ادامه بیان کرد:  در شرایط کنونی با ایجاد این قرارگاه در زمینه دارو و تجهیزات پزشکی در نیشابور که باحضور رئیس دانشکده علوم پزشکی و فرماندار ویژه نیشابور تشکیل می شود ،کلیه امور مربوط به ساماندهی وضعیت دارو اعم از کمبودهای داروئی سطح شهر،  وضعیت داروی بیماران خاص، چالش های حوزه دارو، فرایندهای مرتبط با  قاچاق دارو، اصلاح فرهنگ تجویز ومصرف، تغییر شیوه تامین دارو، پایش بدهی ها و پرداخت ها وسایر مسائل مرتبط پیگیری و بررسی می شود.

وی در پایان گزارشی از  اهّم فعالیت های انجام شده در معاونت غذا و دارو و بررسی چالش های موجود در حوزه غذا و دارو را ارائه کرد که مورد تقدیر فرماندار محترم ویژه نیشابور قرار گرفت.

معاون استاندارو فرماندار ویژه، معاون سیاسی اجتماعی فرماندار، رئیس و معاونان دانشکده علوم پزشکی، نماینده پلیس مبارزه با قاچاق ارز و کالا، نماینده تعزیرات حکومتی، نماینده انجمن داروسازان، نماینده نظام پزشکی و نماینده بیمه تامین اجتماعی و نیروهای مسلح در این جلسه حضور داشتند.