امروز دوشنبه 22 مهر ماه 1398 ساعت 12:21 ب ظ

والدین دانش آموزان بخوانند:

نکاتی در خصوص سرویس مدارس

مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت در گفتگو با وب دا ایمنی دانش آموزان در سرویس مدارس رابه عنوان اولویت اصلی نهادهای اجرایی و نظارتی برشمردو به ارائه مطالبی در این خصوص پرداخت.

میترا رضااف  تصریح کرد: در آستانه بازگشایی مدارس، مسئله امنیت سرویس مدارس و امنیت عبور و مرور دانش‌آموزان در سطح شهر از جمله مباحثی است که طی سالیان اخیر در محافل کارشناسی کشور زیاد مورد بحث قرار گرفته است.

مشاور رئیس دانشکده در امور بانوان، خاطرنشان کرد: در واقع سال‌هاست که روند انتقال دانش‌آموزان در فصل تحصیلی به‌صورت ضابطه‌مند و ایمن انجام نمی‌گیرد و مشکلات زیادی در این میان به چشم می‌خورد. لذا جدی گرفتن نکات ایمنی توسط والدین موجب کاهش این دغدغه و حوادث احتمالی می‌شود.

رضا اف در ادامه توصیه های ایمنی لازم به والدین برای سرویس مدارس را به شرح ذیل اعلام کرد:

1 . از دانش‌آموزان بخواهیم در محلی امن در انتظار سرویس مدرسه خود باشند.
2. به دانش‌آموزان تاکید کنیم تا هنگامی که خودرو کاملا متوقف نشده سوار سرویس نشوند.
3. به دانش‌آموزان یاد آوری کنیم که هرگز نباید پشت اتوبوس بدوند.
4. از دانش‌آموزان بخواهیم در سرویس با صدای بلند صحبت نکنند.

5. به دانش‌آموزان بیاموزیم که بیرون آوردن سر و دست از پنجره سرویس مدرسه یا باز کردن در، حین حرکت خطرناک است.
 رضااف در پایان به والدین توصیه کرد از طریق سامانه سپند جهت گرفتن سرویس دانش آموز اقدام نمایند. چراکه در این طرح ، رانندگان  توسط  شرکت های خصوصی طرف قراداد آموزش وپرورش جهت  انجام آزمایشات ودریافت عدم سوء پیشینه و گذراندن یک دوره آموزشی  با مدیریت پزشکان نیروی انتظامی و پلیس راهور به شهرداری معرفی  شده  و پس از اخذ مجوز از اداره تاکسیرانی و شهرداری و عقد قرداد با  شرکت و مدرسه شروع بکارمی نمایند.