امروز دوشنبه 22 مهر ماه 1398 ساعت 05:58 ق ظ

کارگاه پیشگیری از حوادث ترافیکی برگزار شد

به گزارش وبدا کارگاه آموزشی پیشگیری از حوادث ترافیکی در معاونت بهداشت برگزار شد.

مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس ماونت بهداشت دانشکده هدف از برگزاری این کارگاه را توانمند سازی کارکنان با رویکرد کاهش آمار مرگ ومیر در جوانان ذکر کرد و افزود: این کارگاه براساس دستورالعمل ارسالی ازسوی  وزارت بهداشت در تاریخ های 4 ، 12 و 16 شهریور ماه در معاونت بهداشت برگزار شد.

میترا رضااف خاطرنشان کرد: مداخلات پیشگیرانه مشارکت محور با رویکرد آموزشی، توانمندسازی و تاکید بر عوامل قابل پیشگیری در حوادث ترافیکی، گامی مهم در جهت ارتقا و اعتلای سلامت این گروه سنی است و دست یافتن به این مهم، جز با مشارکت سایر بخش‌های دولتی، خصوصی و شهروندان میسر نخواهد بود.

رضااف در ادامه، بازدید از مراکز کنترل ترافیک شهری واقع در شهرداری  و آشنایی مراقبین سلامت و کارشناسان گروه با  نحوه کنترل و پردازش سیستم های هوشمند و دوربین های نظارتی نصب شده در معابر را از نقاط مثبت این کارگاه برشمرد و تصریح کرد: در این کارگاه آموزشی فراگیران با مباحث کمک های اولیه، اقدامات هنگام مواجهه با تصادف، چگونگی متوقف کردن خونریزی و سایر اقدامات مهم را فرا گرفتند.

سرهنگ حقدادی رئیس پلیس راهور و مدرس کارگاه، حوادث و تصادفات رانندگی را مهم ترین دلیل مرگ و یا  ناتوانی و بیماری دانست که عوارض اقتصادی و اجتماعی چشمگیری را به دنبال دارند.

رئیس پلیس راهور خاطرنشان کرد: برابر آخرین مستندات آماری مركز توسعه ارتقای سلامت، بیش از شصت درصد مرگ و میر ناشی ازحوادث مربوط به حمل ونقل درگروه سنی 18 تا 29 سال (جوانان) اتفاق افتاده است که از این میزان حدود بیست درصد مربوط به دختران و چهل درصد نیز مربوط به پسران بوده است.

وی همچنین در خصوص قوانین عبور و مرور، نحوه رانندگی در شرایط ویژه و رانندگی ایمن در سفر مطالبی ارائه نمود.

کارگاه آموزشی پیشگیری از حوادث ترافیکی با مشارکت پلیس راهور و شهرداری نیشابور برنامه ریزی و اجرا شد.