امروز شنبه 16 آذر ماه 1398 ساعت 11:24 ق ظ

آغاز ساخت مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی خرو

در بیست و هشتمین روز از مرداد 98 و در آستانه عید غدیر، عملیات ساخت مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی خرو با حضور رئیس دانشکده علوم پزشکی و دیگر مسئولان آغاز شد.

به گزارش وب دا سرپرست معاونت بهداشت در حاشیه این مراسم رسیدگی به مطالبات مردم خرو را از اولویت های کاری خود در آغاز پذیرش مسئولیت گروه توسعه شبکه معاونت بهداشت برشمرد و خاطرنشان کرد: بررسی و ظرفیت سنجی تیم توسعه شبکه پس از تحقیق، بررسی و جلسات متعدد با مسئولان شهر خرو و با حمایت ها، همدلی و همراهی مسئولان دانشکده اتفاقات خوبی را در این شهر رقم زد.

جواد مسیح آبادی افزود: همّت خیّرین گرانقدر در ساخت این پروژه مهم و عام المنفعه حوزه سلامت ستودنی است و ورود به این حوزه گویای اجتماعی شدن سلامت در این شهر بشمار می رود.

مسیح آبادی در پایان یادآور شد: این همدلی و همبستگی مسئولان شهر قابل تقدیر است و امید است با همراهی بیش از پیش،  این ظرفیت را در جهت رفع مشکلات مردم به کار ببندیم.

مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی خرو در ضلع شمالی مرکز فعلی با زیربنایی بالغ بر 2 هزارمتر مربع و امکانات و فضای مناسب با اعتباری بالغ بر 50میلیارد ریال به همّت خیّرین سلامت احداث می شود.

مجمع خیّرین سلامت شهر خرو با حضور شورای اسلامی و خیرین روستا، عملیات احداث این مرکز را بر عهده گرفتند.