امروز پنج شنبه 31 مرداد ماه 1398 ساعت 05:39 ق ظ

پیام تبریک سرپرست معاونت بهداشت به مناسبت روز تشکل ها و مشارکت های اجتماعی

سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور در پیامی روز تشکل ها و مشارکت های اجتماعی را تبریک گفت. متن پیام بدین شرح است:

تحقق پیشرفت و توسعه همه‌جانبه کشورها مستلزم بهره‌گیری از استعداد، توان و حضور فعالانه و مطالبه‌گری مردم و مشارکت آنها در ارتقا و تکامل بیشتر جامعه است و این اصل در حوزه سلامت آنچنان قطعی است که بیش از هفتاد و پنج درصد اهداف حوزه سلامت در گرو مشارکت سایر نهادها و سازمانها اعم از دولتی و مردم نهاد است

قطعا توسعه پایدار جوامع در تمامی عرصه‌ها میسر نمی‌گردد جز با همراهی سمن‌ها که برخاسته از بطن مردم هستند.

روز جهانی سازمان‌های مردم‌نهاد فرصتی مغتنم است تا ضمن گرامیداشت این روز از زحمات و تلاش‌های گرانسنگ یکایک نیکوکاران و فعالان نیک‌اندیش قدردانی کنیم.

ضمن تبریک این روز به همه‌ فعالان سازمان‌های مردم‌نهاد و موسسات خیریه حوزه سلامت نیشابور، برای تمامی کسانی که نیکوترین اندیشه های انسانی را با زیباترین اعتقادات مکتبی درهم آمیخته، وعبادت را در خدمت به خلق و پارسایی را در عشق به همنوع دیده اند وبا اندیشه‌ نیک و پراکندن عطر همدلی یاریگر هم‌نوع هستند آرزوی سلامتی و بهروزی دارم و از خدا می خواهم دستان این عزیزان پرتوان تر از همیشه مارا در نیل به اهداف مقدس این حوزه که همانا ارتقاء سلامت عمومی جامعه است یاری نمایند.

جواد مسیح آبادی_سرپرست معاونت بهداشت

www.3dots.ir