امروز پنج شنبه 31 مرداد ماه 1398 ساعت 05:42 ق ظ

مشاور معاون بهداشت وزارت بهداشت درمدیریت کاهش خطر بلایا اعلام کرد؛

رتبه 8 از 10 ایران در جهان از نظر مخاطرات طبیعی

نشست مدیران گروه مدیریت خطر و بلایای دانشگاه های علوم پزشکی کشور درسالن امام جواد (ع) ستاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور مدیران و کارشناسان این اداره برگزار شد.

به گزارش وبدا، در این نشست مشاورمعاون بهداشت وزارت بهداشت  درمدیریت کاهش خطر بلایا ضمن اعلام اینکه ایران رتبه 8 از 10 نمره را در جهان از نظر مخاطرات طبیعی کسب کرده است، گفت: شایع ترین مخاطره کشور سیل است که طی سالیان اخیر 61 درصد کل مخاطرات را تشکیل داده است.
دکتر محمداسماعیل مطلق افزود: ایران از نظر جمعیت تحت تاثیر مخاطرات طبیعی نیز جزء ده کشور اول دنیاست. به همین دلیل لازم است برنامه هایی جهت جلب مشارکت جامعه برای مقابله با مخاطرات طراحی و اجرا شود.
وی ادامه داد: رویکرد نوین جهان تغییر روش از پاسخ به تقویت پیشگیری و آمادگی است و به تنهایی با پاسخ نمی توان انتظار توسعه پایدار در کشور داشت.
دکتر مطلق بیان داشت: چارچوب بین المللی کاهش خطر بلایا برای سال های 2015 تا 2030 با هدف پیشگیری از خطرهای جدید و کاهش خطر فعلی بلایا از طریق اجرای ادغام یافته و جامع اقدامات اقتصادی، ساختاری، حقوقی، اجتماعی، سلامتی، فرهنگی، محیطی، فناوری، سیاسی و سازمانی که منجر به پیشگیری و کاهش مواجهه با مخاطرات، آسیب پذیری ها و افزایش آمادگی برای پاسخ و بازیابی و نهایتا تقویت تاب آوری، پیشنهاد شده است.
وی ادامه داد: این سند دارای چهار اولویت درک خطر، تقویت حاکمیت خطر بلایا برای مدیریت خطر بلایا، سرمایه گذاری در کاهش خطر بلایا برای درک اولویت تاب آوری بلایا، ارتقای آمادگی بلایا برای پاسخ و ساخت بهتر از قبل موثر در بازیابی، بازتوانی و بازسازی می باشد.

www.3dots.ir