امروز پنج شنبه 31 مرداد ماه 1398 ساعت 05:39 ق ظ

اجتماعی شدن سلامت با همّت وتلاش مضاعف تیم سلامت

مشاورعالی رئیس دانشکده در امور بهداشت گفت: با همّت والا وتلاش مضاعف تیم سلامت  در برنامه پزشک خانواده می توانیم در اجتماعی شدن سلامت پیشرو باشیم.

دکتر عصمت تقی آبادی در جمع مسئولان اجرایی مراکز خدمات جامع سلامت به هدف و اهمیت برنامه اجتماعی شدن سلامت اشاره کرد  و یکی از اصول مهم اجتماعی شدن سلامت را جلب مشارکت مردم و ارتقای سواد سلامت دانست.

وی همچنین یادآورشد: معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی تا کنون تجربه های موفقی را در زمینه جلب مشارکت مردم وهماهنگی بین بخشی داشته است که  در هفته سلامت، روز بهورز، بسیج ملی کنترل فشار خون نتایج حاصل از آن نمایان شد.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: در گذشته با تلاش بهورزان و تیم سلامت توانستیم در برنامه بیماری های واگیر به موفقیت برسیم واکنون اولویت پیشگیری در بحث بیماری های غیرواگیر است و به دلیل اینکه علل زیادی باعث این بیماری ها می شوند، به راحتی قابل کنترل نیستند.  بنابراین نیاز به حرکت جدیدی داریم تا با مشارکت مردمی و اصلاح سبک زندگی بتوانیم بیش از پیش در جهت ارتقای دانش و سلامت جامعه گام برداریم.

مشاورعالی رئیس دانشکده در امور بهداشت گفت:  کارکنان تیم سلامت موظف هستند تا موانع و عوامل انگیزشی و کمک کننده در آموزش سلامت را به مردم معرفی و در جهت ارتقای کمیت وکیفیت آموزش سلامت با جلب اعتماد و مشارکت مردم گام بردارند.

در مراکز خدمات جامع سلامت یک نفر از کارکنان به عنوان مسئول اجرایی مرکز خدمات جامع سلامت در امر ارتقای همکاری بین بخشی و رفع مشکلات اجرایی مرکز خدمات انجام وظیفه می کند.

www.3dots.ir