امروز سه شنبه 1 مرداد ماه 1398 ساعت 18:55 ب ظ

به همّت دانشکده علوم پزشکی نیشابور خیّرین صراط الحمید به نیشابور می آیند

دانشکده علوم پزشکی به منظور ارائه خدمات سلامت دهان و دندان میزبان دندان پزشکان خیّر کانون جهادی صراط الحمید می باشد.

مشاور عالی رئیس دانشکده در امور بهداشت درخصوص این اقدام خیرخواهانه به خبرنگار وبدا گفت: دانشکده علوم پزشکی نیشابور با فراهم کردن بستر مناسب جهت حضور تیم 60 نفره کانون جهادی صراط الحمید در نیشابور از تاریخ بیست و چهارم تیر تا پنجم مرداد حدود 4 هزار نفر از مردم منطقه کم برخوردار بخش میان جلگه را تحت پوشش خدمات دندانپزشکی قرار می دهند.

دکتر عصمت تقی آبادی در ادامه با قدردانی از حضور این گروه جهادی بیان کرد: خدمات تیم دندانپزشکی صراط الحمید شامل آموزش و پیشگیری، کشیدن دندان، ترمیم، جرم گیری و برای اولین بار درمان ریشه می باشد و گروه دانش آموزان و مادران باردار جزء مهم ترین گروه ها برای دریافت این خدمات می باشند.

دکتر عصمت تقی آبادی در پایان محل محل استقرار یونیت های دندانپزشکی جهت سهولت دسترسی اهالی منطقه، مراکز خدمات جامع سلامت فدیشه، قاسم آباد و عشق آباد بیان کرد.

معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی، بخشداری و شورای اسلامی ، اداره آموزش و پرورش و کمیته امداد امام خمینی (ره) میان جلگه تمهیدات لازم را برای حضور این تیم درمانی شامل اسکان، تغذیه و حمل و استقرار تجهیزات و سایر نیازهای کانون جهادی را فراهم می کنند.

در پایان جلسه نمایندگان کانون با همراهی مسئولین محلی از محل استقرار تیم، سلف سرویس و همچنین مرکز خدمات جامع سلامت عشق آباد بازدید کردند.

در جلسه هماهنگی حضور تیم جهادی صراط الحمید در نیشابور که روز چهارشنبه نوزدهم تیر 98 در محل بخشداری میان جلگه برگزار شد سرپرست معاونت بهداشت و مشاور عالی رئیس دانشکده در امور بهداشت، بخشدار و برخی رؤسا و نمایندگان ادارات بخش میان جلگه و نمایندگان کانون جهادی حضور داشتند.

www.3dots.ir