امروز پنج شنبه 30 خرداد ماه 1398 ساعت 20:57 ب ظ

برگزاری جلسه آموزشی توجیهی بسیج ملی فشار خون

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های معاونت بهداشت از برگزاری جلسه آموزشی  فشار خون جهت کاربران ایستگاه های موقت و ثابت  در سطح شهرستان نوزدهم خرداد در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی نیشابور خبر داد.

غلامحسین نوروزی نژاد گفت: چهل درصد مردم کشور از بیماری فشارخون خود اطلاعی ندارند و نیمی از افرادی که از فشار خون خود مطلع هستند نیز، فشار خون خود را کنترل نمی‌کنند و به دنبال درمان نیستند. به همین دلیل، بسیج ملی کنترل فشار خون توسط وزارت بهداشت و درمان کشور  از 18 خرداد ماه به مدت یکماه در کل کشور آغاز شد.

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری ها  تصریح کرد: به منظور اجرای  طرح بسیج ملی فشار خون در دانشکده علوم پزشکی نیشابور، این جسله برای کلیه کاربران ایستگاه های موقت و ثابت، شامل بیمارستان ها، کارخانجات، کلینیک ها و مراکز درمانی برگزار شد وضمن ارائه آموزش در خصوص روند اجرای طرح، با عوامل اجرایی در خصوص مشکلات و پیشنهادها، بحث و تبادل نظر شد.

www.3dots.ir