امروز پنج شنبه 30 خرداد ماه 1398 ساعت 20:51 ب ظ

مشاور عالی رئیس دانشکده در امور بهداشتی منصوب شد

رئیس دانشکده علوم پزشکی با صدور ابلاغی دکتر عصمت تقی آبادی را به سمت مشاور عالی خویش در امور بهداشتی منصوب کرد. به گزارش وب دا متن پیام دکتر محسن عظیمی نژاد بدین شرح است:

همکار محترم  سرکارخانم دکتر عصمت تقی آبادی

نظر به تعهد و حسن تجارب سرکارعالی در امور بهداشت، به موجب این ابلاغ بعنوان مشاور عالی اینجانب در امور بهداشتی منصوب می گردید. انتظار می رود در خصوص برنامه های ذیل همچون گذشته با جدیت و پشتکار تلاش  و نظرات مشورتی خود را با اینجانب در میان بگذارید.

-تلاش در راستای محقق نمودن اصل ارتباطات و هماهنگی بین بخشی بعنوان اصل مهم دیگر مراقبت های اولیه بهداشتی (PHC) ، با استراتژی شناسایی و تقویت ارتباطات با شرکای سلامت در بخش دولتی و خصوصی (ادارات، شوراها، دهیاران ، سمن ها، کارخانجات و..)

-رصد، تجزیه، تحلیل و ارائه گزارشات مدون و منظم از شاخص های بهداشت در واحدهای تابعه به اینجانب

دکتر محسن عظیمی نژاد_رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور

www.3dots.ir