امروز پنج شنبه 30 خرداد ماه 1398 ساعت 20:37 ب ظ

برخورد با تبلیغ کالاهای آسیب رسان به سلامت

دادستان شهرستان تاکید کرد:

برخورد با تبلیغ کالاهای آسیب رسان به سلامت

دادستان شهرستان در کارگروه سلامت و امنیت غذایی، بر لزوم برخورد با تبلیغ کالاهای آسیب رسان به سلامت تاکید کرد.

به گزارش وب دا در دومین کارگروه سلامت و امنیت غذایی سال 98پیرامون مسایل مرتبط با سلامت منطقه، بحث و تبادل نظر شد.

در این کارگروه که به ریاست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان تشکیل شد حجت الاسلام اکبری مقدم، دادستان نیشابور با تاکید بر لزوم برخورد با تبلیغ کالاهای آسیب رسان به سلامت مطرح کرد: کلیه ادارات و سازمان های دولتی، خصوصی و دستگاه های نظارتی از جمله اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، نیروی انتظامی متولی برخورد با تبلیغ کالاهای آسیب رسان هستند.

وی همچنین مشارکت و حمایت کلیه ادارات و سازمان های دولتی، خصوصی را در ارتقای سلامت جامعه و پیشگیری از بروز و شیوع بیماری ها به ویژه بیماری های غیر واگیر از قبیل سرطان ها، بیماری های قلبی عروقی، سوانح و حوادث و.... خواستار شد.

در ادامه این جلسه دکتر عصمت تقی آبادی، معاون بهداشت با اشاره به مسایل مهم مطرح شده در کارگروه سلامت و امنیت غذایی و اجرای پویش همگانی کنترل پرفشاری خون گفت: از 250 هزار نفر جمعیت شهری شهرستان 104 هزار نفر جمعیت بالای 30 سال را تشکیل می دهند که با همّت و مشارکت همه دست اندرکاران و مسئولان شهرستان در اجرای این پویش 56هزار نفر مشارکت داشتند و مابقی این افراد (مردان و زنان بالای 30 سال) در مرحله جدید مورد بررسی و کنترل فشارخون و...قرار خواهند گرفت.

ارائه گزارش معاون درمان دانشکده در این کارگروه و گزارشی از اقدامات حوزه درمان در ایام نوروز از دیگر موارد مطرح شده در این کارگروه بود.

www.3dots.ir