امروز پنج شنبه 30 خرداد ماه 1398 ساعت 20:26 ب ظ

یازدهمین جلسه هماهنگی جهت حضور تیم موسسه ملی ندای مرهم برگزار شد.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی با امام جمعه شهرستان نیشابور دیدار کرد.

به گزارش وب دا در این دیدار صمیمی که روز سه شنبه سی و یکم اردیبهشت در دفتر امام جمعه برگزار شد، در ابتدا معاون درمان ضمن ارائه گزارشی از اقدامات ویژه انجام شده در امور درمان شهرستان در ایام تعطیلات نوروزی در خصوص حضور تیم جراحان پلاستیک موسسه ملی ندای سلامت مرهم خبر داد.

محمدصادق دشتی با بیان حضور تیم درمانی مرهم در اواخر خردادماه سال جاری، جهت انجام عمل رایگان شکاف لب و کام گفت: امیدواریم با همّت و تلاش مضاعف کلیه مسئولان شهرستان جهت آگاه سازی عمومی جامعه و مردم محروم بستری مناسب ایجاد شود تا از این فرصت مغتنم نهایت استفاده را داشته باشیم.

وی در ادامه افزود: حضور تیم مرهم فرصت بسیار مهم علمی، آموزشی و درمانی ایجاد می کند که باید برای ارتقای سلامت جامعه به نحو احسن مورد استفاده قرار گیرد و این امر حمایت همه جانبه مسئولان شهرستان را می طلبد.

امام جمعه شهرستان با تشکر از اقدامات انجام شده جهت حضور این تیم گفت: با توجه به اهمیت موضوع و الزام اطلاع رسانی مناسب جهت آگاه سازی مردم شهرستان، امیدواریم شاهد همکاری و مشارکت همه جانبه تمامی دستگاه های شهرستان جهت برگزاری این عمل خداپسندانه و عام المنفعه باشیم.

www.3dots.ir