امروز چهارشنبه 25 تیر ماه 1399 ساعت 21:53 ب ظ

با کریمان کارها دشوار نیست

اهدای یک دستگاه میکروسکوپ توسط خیرین سلامت

مدیر مرکز آموزشی ،پژوهشی و درمانی بیمارستان 22 بهمن از مشارکت خیّرین سلامت در خرید یک دستگاه میکروسکوپ به ارزش 220میلیون ریال خبر داد.

دکتر اعظم مقدم پاشا با اعلام این خبر گفت: این دستگاه میکروسکوپ  با مشارکت خیرین عزیز دکتر ساداتیان ،خانواده مرحومه فاطمه هفت ابادی تهیه گردیده و در بخش آزمایشگاه مورد استفاده قرار می گیرد.

وی افزود : خوشبختانه در سال جاری قدم های خوبی توسط خیّرین سلامت در این مرکز برداشته شده است.

مقدم کمک خیّرین در تجهیز بخش های بیمارستان را بسیار ارزشمند دانست و تاکید کرد: قطعا تکریم خیّرین و صرف هزینه در محل مورد نظر، باعث مشارکت حداکثری این عزیزان در حوزه سلامت خواهد شد.

خانواده نیک اندیش مرحومه فاطمه هفت آبادی با پیگیری مهندس نعیم آبادی معاون فرهنگی دانشجوئی دانشکده به یادبود مادر مرحومشان  این کار خیر را در راه کسب رضایت خداوند متعال انجام دادند.