امروز یکشنبه 11 خرداد ماه 1399 ساعت 19:52 ب ظ

گفتمان علمی راهکاری برای رشد افراد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزه، دکتر مجید خجسته پور از برگزاری نخستین نشست گفتمان علمی در این شبکه خبر داد.

دکتر خجسته پور در این خصوص گفت: رهبر انقلاب اسلامی در یکی از دیدارهای خود با جامعه ی دانشگاهی کشور، بر این موضوع تاکید کردند که اقتدار سیاسی و اقتصاد ایران نیاز به حفظ و تقویت «گفتمان علمی، گفتمان پیشرفت علمی و گفتمان پیشرفت عمومی کشور» در دانشگاه ها دارد و از همین رو طرح گفتمان علمی در شبکه بهداشت و درمان فیروزه کلید خورد.

وی در تشریح طرح گفتمان علمی اظهار داشت: هدف طرح گفتمان علمی، افزایش خودباوری افراد، افزایش توانایی ابداع و نوآوری، تقویت بنیه علمی و مهارتی، پیشرفت فردی و در نهایت پیشرفت سازمان است.

دکتر خجسته پور در پایان افزود: در جهت استفاده از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های پرسنل، نشست گفتمان علمی صبح پنج شنبه هر هفته با محوریت ارائه موضوعات علمی و تدریس پرسنل شبکه برگزار خواهد شد.

نخستین جلسه گفتمان علمی با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در سالن آمفی تئاتر شبکه و با حضور  کارکنان شبکه بهداشت و درمان فیروزه پنج شنبه یکم خرداد برگزار شد.