امروز یکشنبه 11 خرداد ماه 1399 ساعت 21:41 ب ظ

افتتاح بخش ویروس شناسی آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشکده علوم پزشکی نیشابور

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در مراسم افتتاح بخش ویروس شناسی آزمایشگاه جامع تحقیقاتی ضمن  تبریک سالروز میلاد حضرت ابوالفضل (ع) و روز آزادگان، بیان کرد: امروز شاهد به ثمر رسیدن خدمتی دیگر به مردم در حوزه سلامت در نظام مقدس جمهوری اسلامی هستیم.

دکتر محسن عظیمی نژاد نقش سیستم خدمات بهداشتی درمانی  را بسیار مهم دانست و گفت: با افزایش ظرفیت های بهداشتی و درمانی و حفاظت از افراد می توان از شیوع، موارد مرگ و ابتلای  این بیماری کاست.

دکتر عظیمی نژاد خاطر نشان کرد: تا ۶فروردین، تعداد ۸۲۵نفر در بیمارستان ۲۲ بهمن نیشابور پذیرش شدند که از این تعداد،۷۰۸نفر با حال عمومی خوب مرخص شدند؛ به عبارتی ۷۵ درصد افراد مرخص شدند که این موفقیت، ناشی از تلاش های همکاران بهداشتی و درمانی در بیمارستان است.

وی بیشترین افراد مبتلا در نیشابور را گروه سنی بین ۴۰تا ۶۰سال اعلام کرد وافزود: آمارها نشان می دهد که افراد زیر بیست سال نیزبه این بیماری مبتلا شده اند و با افزایش سن، میزان بروز و مرگ ناشی از آن افزایش پیدا می کند. همچنین بیشترین مرگ ها در سنین بالای هفتاد سال است که در جمعیت مردها فوت بیشتر و در جمعیت زن ها ابتلای بیشتری را در نیشابور تا کنون شاهد بودیم.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور بیشترین آمار شیوع این بیماری را در بخش مرکزی نیشابور دانست و گفت: با پیگیری های مکرر و با توجه به وضعیت کرونا در نیشابور و تجهیزات و امکانات موجود برآن شدیم که  آزمایشگاه جامع ویروس شناسی  را در نیشابور راه اندازی کنیم.

آزمایشگاه جامع تحقیقاتی نیشابور، با حدود ۸۰۰ متر زیربنامشتمل بر بخش های بیوشیمی، هماتولوژی، صنایع غذایی، میکروب  شناسی، ویروس شناسی، کشت سلولی مولکولی، بایو بانک مرکزی و کلینیک تخصصی HTLV1 است که با مبلغی بالغ بر ۱۱۰ میلیارد ریال هزینه ساخته شد و با تیمی مجرب از اعضای هیئت علمی و کارشناسان بخش های مختلف از جمله  ژنتیک و ویروس شناسی، آماده خدمت به همشهریان عزیز و سایر هم استانی ها می باشد.

دکتر عظیمی نژاد در پایان از تلاش های ارزنده معاون تحقیقات و فناوری دکتر مرتضی شمشیر گران،  خانم دکتر امینی ثانی، همکاران آزمایشگاه دکتر فاضل، دکتر نعیم آبادی و آقای آذرشب، همکاران معاونت غذا و دارو دکتر شادکام و دکتر حسین زاده تشکر و قدردانی کرد.

بخش ویروس شناسی آزمایشگاه جامع تحقیقاتی دانشکده علوم پزشکی با حضور امام جمعه،  معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور،  رئیس دانشکده علوم پزشکی و تعدادی از مسئولان عالی رتبه نیشابور در روز پنج شنبه هفتم فروردین ۹۹ افتتاح شد.