امروز شنبه 9 فروردین ماه 1399 ساعت 13:42 ب ظ

پیام تشکر رئیس دانشکده از مشارکت حداکثری مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی و تبریک به نمایندگان منتخب

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور با صدور پیامی، از حضور چشمگیر و حماسی مردم در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تقدیر و تشکر کرد و کسب اکثریت آرا و موفقیت نمایندگان منتخب مردم را به ایشان تبریک گفت.

به گزارش وب دا متن  پیام دکتر محسن عظیمی نژاد بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

بار دیگر ملت عزیز و مقتدر ایران و به ویژه مردم شریف نیشابور، اعتماد و وفاداری خود را به قانون اساسی و مردم‌سالاری دینی به رخ جهانیان کشاندند. ملت بزرگ ایران، این بار نیز به رهبری فرهمندمقام عظمای ولایت(مدظله) و با احساس مسئولیتی مثال زدنی به پای صندوق‌های رأی آمدند و با نمایش انسجام ملی خود و مشارکت حداکثری، حماسه سیاسی  آفریدند.

خداوند سبحان را به خاطر این رویداد عظیم، شکرگزارم و این حضور ارزشمند امت را به محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای (مدظله العالی) تبریک عرض کرده و صمیمانه ترین سپاس‌ها را به پیشگاه  مردم غیور ایران و به ویژه نیشابوری های عزیز تقدیم می‌نمایم.

اینجانب همچنین با شعار و اعتقاد همیشگی یعنی تبعیت از رهبری نظام جمهوری اسلامی از طرف خود و خانواده بزرگ علوم پزشکی کسب اکثریت و موفقیت در جلب اعتماد مردم شهیدپرور نیشابور  را به نمایندگان محترم مردم در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی جناب آقای مهندس احسان ارکانی و سرکار خانم هاجر چنارانی صمیمانه تبریک گفته و آمادگی و عزم جهادی دانشکده علوم پزشکی را در حوزه سلامت به منظور  همراهی و همدلی خالصانه و صادقانه با نمایندگان محترم مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی اعلام می‌دارم.

در پایان از تمامی کاندیداها به خاطر حضور در عرصه انتخابات و تحقق حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رأی تشکر و قدردانی می نمایم و  از خداوند متعال سربلندی ملت بزرگ ایران، این حماسه‌سازان ولایتمدار و پاسبانان بصیر مردم سالاری را خواهانم.

دکتر محسن عظیمی نژاد_رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور