امروز سه شنبه 6 اسفند ماه 1398 ساعت 01:34 ق ظ

پیام تشکر رئیس دانشکده علوم پزشکی از همشهریان عزیز جهت شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن

رئیس دانشکده در پیامی از حضور پرشور همشهریان عزیز و خانواده بزرگ علوم پزشکی نیشابور در راهپیمایی ۲۲ بهمن تقدیر و تشکر کرد.به گزارش وب دا متن پیام دکتر محسن عظیمی نژاد بدین شرح است.

بسمه تعالی

امروز همکاران عزیز  دانشکده علوم پزشکی همگام با گروه های مختلف مردم فهیم نیشابور در راهپیمایی باشکوه  ۲۲ بهمن، جلوه هایی زیبا از اتحاد و همدلی را آفریدند. اینجانب از حضور حماسی، امیدآفرین و دشمن شکن شما عزیزان قدردانی می نمایم و امیدوارم همه ما خدمت گذاران نظام مقدس جمهوری اسلامی، با قدردانی از بصیرت و ایثار شما مردم همیشه در صحنه این مرز و بوم و با روحیه ای خستگی ناپذیر و تلاشی مضاعف برای خدمت، در مسیر اعتلای ایران عزیز به سمت افق های روشن تر حرکت کنیم.

پرافتخار ایران قهرمان سربلند، نیشابور عزیز عزتمند و پرتوان، همکاران سلامت و دانشکده علوم پزشکی

دکتر محسن عظیمی نژاد_رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور

سه شنبه، 22بهمن 98