امروز چهارشنبه 9 بهمن ماه 1398 ساعت 07:09 ق ظ

پیشرفت یک سازمان در گرو تفکر سیستمی و برنامه ریزی در دستیابی به اهداف بلندمدت است

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در مراسم تکریم و معارفه معاونان درمان و توسعه مدیریت و منابع دانشکده گفت: اگر همه اعضای یک سازمان معتقد به تفکر سیستمی و تعهد سازمانی باشند، سرعت کار و پیشرفت در آن سازمان مضاعف می شود.

به گزارش وب دا، دکتر محسن عظیمی نژاد در این مراسم که با حضور خیرین نیک اندیش، اعضای هیئت رئیسه، مدیران و کارکنان دانشکده برگزار شد، خاطر نشان‌کرد: رویکرد دانشکده علوم پزشکی نیشابور، رویکردی فردمحور نیست بلکه تفکر سیستمی بر آن حاکم است. در این مجموعه همه معاونان، مدیران و‌کارکنان، اعضای یک پیکر هستند که در جهت تحقق سند چشم انداز دانشکده در ۱۴۰۴، با برنامه ریزی و هماهنگی های درون بخشی و برون بخشی و در جهت پیشبرد اهداف سازمانی به جلو حرکت خواهند کرد.

وی در ادامه با تشکر از حضور مستمر خیرین در توسعه زیرساخت های حوزه سلامت تصریح کرد: تکریم و قدردانی از اقدامات خیرخواهانه خیرین، وظیفه یکایک ماست. بدون شک بخش اعظمی از پیشرفت های حوزه سلامت نیشابور در سایه وحدت و همبستگی خیرین با خانواده علوم پزشکی صورت گرفته است.

دکتر عظیمی نژاد همچنین با تشکر از زحمات چندین ساله آقای محمدصادق دشتی معاون پیشین درمان و آقای رضا مبارکی معاون پیشین توسعه مدیریت و‌ منابع، انتصاب دکتر قاسم مشارموحد به سمت معاون درمان و آقای جواد مسیح آبادی را به سمت معاون توسعه مدیریت و منابع تبریک گفت و افزود: امید است در شرایط اقتصادی نامناسب کنونی با اتخاذ استراتژی هایی مناسب بتوانیم در پیشبرد اهداف توسعه  ای و درمانی حوزه سلامت بیش از پیش بدرخشیم.

مراسم تکریم آقای محمدصادق دشتی معاون پیشین درمان و آقای رضا مبارکی معاون پیشین توسعه مدیریت و منابع دانشکده و معارفه دکتر قاسم مشارموحد معاون درمان و آقای جواد مسیح آبادی معاون توسعه مدیریت و منابع روز دوشنبه بیست و سوم دی ماه با حضور رئیس شورای شهر آقای هادی درودی، خیرین نیک اندیش، هیئت رئیسه دانشکده، مدیران و دیگر کارکنان دانشکده در سالن همایش معاونت بهداشت برگزار شد.