امروز یکشنبه 11 خرداد ماه 1399 ساعت 20:17 ب ظ

توانمندی های نیشابوردر ابعاد مختلف از جمله حوزه سلامت، قابلیت ملی دارد

معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور، توانمندی های نیشابور را در ابعاد مختلف از جمله در حوزه سلامت، در حد ملی قدرتمند دانست.

به گزارش خبرنگار وبدا، معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور، با اشاره به لزوم ایجاد یک دستور العمل واحد در برخورد با آسیب های اجتماعی، نیل به این هدف مهم را باعث صرفه جویی در هزینه ها و جلوگیری از موازی کاری دانست و گفت: بررسی و هم اندیشی معضلات بهداشتی با حضور مؤثر مسئولین ادارات به ویژه نیروی انتظامی، بهزیستی و... در کارگروه های بهداشت و امنیت غذایی میسر خواهد بود اما انجام تحقیق و بررسی و تهیه یک طرح مداخله ای کاربردی و مستند برای نیل به هر هدف از جمله رفع مشکلات مربوط به بیماریابی و رصد بیماران مبتلا به اچ آی وی لازم و ضروریست.

مهندس علیرضا قامتی با تأکید بر این نکته که همه باید در مقابل معضل عدم امکان شناخت همه بیماران مبتلا به اچ آی وی احساس تکلیف کنند خواستار همکاری ادارات و سازمان ها در رفع مشکلات بهداشتی حوزه سلامت شد و به کلیه رؤسای ادارات تأکید کرد در جلسات کارگروه سلامت و امنیت غذایی که با ریاست فرماندار و دبیری رئیس دانشکده علوم پزشکی تشکیل می گردد حضور مداوم و مؤثری داشته باشند.

وی با اشاره به این که در نیشابور پتانسیل های فراوانی وجود دارد که  قابل مقایسه با مناطق دیگر استان خراسان رضوی نیست و حرکت با رویکرد وحدت گرایانه و مشارکتی برای فعلیت بخشیدن به این پتانسیل های موجود لازم و ضروری  است، افزود: به جرأت می توان گفت که دانشکده علوم پزشکی نیشابور از حیث فکری، ذهنی و منابع انسانی قابلیت ملی دارد.

مهندس قامتی در پایان، سلامت و نشاط را حق هر انسانی دانست و از همه مسئولین و کارکنان ادارات خواست که بنا بر فرمایشات مقام معظم رهبری، سعی در افزایش امید و نشاط جامعه داشته باشند.