امروز یکشنبه 11 خرداد ماه 1399 ساعت 19:45 ب ظ

پیام رئیس دانشکده به مناسبت روز جهانی ایدز

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور به مناسبت اول دسامبر برابر با دهم آذر ماه به مناسبت روز جهانی ایدز پیامی صادر کرد. به گزارش وب دا متن پیام دکتر محسن عظیمی نژاد به این شرح است:

موضوع ایدز  صرفاً یک موضوع بهداشتی نیست و دارای ابعاد اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و ... می‌باشد لذا برای کاهش تبعیض، افزایش بیماریابی و حمایت های اجتماعی، نیاز به مشارکت سیاستگذاران و مسئولان و تبیین برنامه‌ها و ارائه آموزش‌های لازم در بین آحاد مردم می‌باشد. اول دسامبر برابر با دهم آذرماه در تقویم جهانی سلامت با عنوان روز جهانی ایدز نامگذاری شده و در کشور ما نیز نهم تا پانزدهم آذرماه به عنوان هفته اطلاع رسانی ایدز اعلام شده است.

ترس از ایجاد برچسب توسط جامعه، بالابودن دوره کمون، و عدم آماده بودن زیرساخت ها چالشهایی هستند که رفع هرکدام، حمایت و همت همگانی کلیه دست اندرکاران را می طلبد. نیاز به مشارکت و همدلی آحاد جامعه در کنار مسئولان، باعث شده تاشعارامسال تحت عنوان « همه در یک کشتی نشسته ایم»  انتخاب شود.

مشاوره و آزمایش رایگان و سریع (20 دقیقه ای) و محرمانه، آنان را از آلودگی احتمالی مطلع خواهد کرد تا بلافاصله برای درمان اقدام کنند و اطمینان داشته باشند که تمامی اطلاعات به صورت محرمانه در این مركز باقی خواهد ماند.

اینجانب از کلیه همکاران پرتلاشم در معاونت های بهداشت، درمان، آموزش، پژوهش و ...که برای نیل به اهداف سلامت جامعه می کوشند تشکر می کنم و برای همه این عزیزان سلامتی و توفیق روز افزون آرزو دارم.

دکتر محسن عظیمی نژاد

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور