امروز یکشنبه 11 خرداد ماه 1399 ساعت 19:55 ب ظ

کسب عنوان دستگاه برتر نیشابور در ستاد خدمات سفر زائران پیاده

به گزارش وب دا، دانشکده علوم پزشکی نیشابور  موفق به کسب عنوان دستگاه برتر نیشابور در ستاد خدمات سفر زائران پیاده سال 1398 شد.

معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور طی نامه ای از تلاش های کسب این عنوان را به رئیس دانشکده علوم پزشکی  و کارکنان ستاد خدمات زائران تبریک گفت. در متن نامه سعید شیبانی آمده است:

بسمه تعالی

تلاش ثمربخش مجموعه علوم پزشکی نیشابور با حضور و بهره گیری از تخصص و به پشتوانه دانش در ارائه خدمات فوریت های پزشکی، درمانی، بهداشتی و ایمنی غذا به زائران حضرت رضا(ع) موجب تامین سلامت سفر و آرامش زائران شد. نیروهای خدوم و دلسوز آن مجموعه با صبر و بردباری آماده نجات جان انسان ها و التیام بخش دلباختگانی بودند که از هر سو با پای پیاده عزم زیارت نمودند. حضور نیروهای امدادی، کادر پزشکی و پرستاری، ارائه خدمات بهداشتی و درمانی، تامین نیرو مراقبت های بهداشت محیطی در محل های سکونت و اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و نظارت مستمر بهداشتی بر مراکز اسکان و موکب ها در دهه پایانی ماه صفر از جمله خدمات آن مجموعه بوده است.

این تلاش شایسته را که منتج به کسب عنوان دستگاه برتر در ستاد خدمات سفر زائران پیاده سال 1398 نیشابور گردید را ارج نهاده و به سهم خود سپاس و قدردانی می نمایم.

سعید شیبانی_معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور