امروز یکشنبه 11 خرداد ماه 1399 ساعت 22:22 ب ظ

چهره حقیقی نیشابور در تاریخ جلوه گری می کند

معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور در آیین تکریم از پزشکان نیشابوری مقیم سوئیس که شامگاه جمعه بیست و چهارم آبان ماه برگزار شد گفت: امروز اقدامات خیرین، جلوه حقیقی نیشابور را از این خاک گوهر خیز و ادب خیز به همه تاریخ  نشان می دهد.

سعید شیبانی با تشکر از تلاش های رئیس دانشکده علوم پزشکی و تیم مدیریتی وی  افزود:  فرزندان خیام و عطار و عزیزان شریف نیشابوری با اقدامات خیرخواهانه  خود، راه را برای پیوند نیشابور با اقصی نقاط دنیا گشوده و افق های روشنی را در توسعه نیشابور رقم زده اند.

وی از مرکز پزشکی سلامت مادر و جنین شمس شرق به عنوان ظرفیت مناسبی برای گردشگری سلامت یاد کرد و آن را فرصت مناسبی برای ارتباطی فرهنگی و علمی هم با سراسر دنیا دانست و خاطر نشان کرد:  برگزاری کنفرانس بین المللی هیپ نمونه ای از این ارتباطات بین المللی بود که جایگاه نیشابور را از نظر آموزش و پژوهش در کشور و دنیا رقم زد.

سعید شیبانی در پایان ضمن قدردانی از خیرین حوزه سلامت به ویژه برداران شمس شرق و تیم مدیریتی دانشکده علوم پزشکی نیشابور بیان کرد:  همّت بی بدیل شما خیرین نیک اندیش  در زبان و جان و دل همه نیشابوری ها ساری و جاری است که در این شرایط اقتصادی کنونی جامعه در جهت خدمت رسانی به مردم ایران زمین گام برمی دارید.