امروز یکشنبه 11 خرداد ماه 1399 ساعت 21:23 ب ظ

ضرورت ایجاد سازمان مردم نهاد «مجمع خیّرین سلامت» در فیروزه

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در مراسم تکریم و‌ معارفه مدیران شبکه بهداشت و درمان فیروزه که روز پنج شنبه ۹ آبان برگزار شد بر ضرورت ایجاد سازمان مردم نهاد «مجمع خیّرین سلامت» در فیروزه تاکید کرد.

دکتر محسن عظیمی نژاد در این مراسم با  قدردانی از تلاش های خالصانه دکتر خادم و تبریک انتصاب دکتر خجسته پور، از حمایت های ارزشمند فرماندار و تیم سیاسی فیروزه تشکر کرد و موفقیت و پیشرفت امور را در هماهنگی و همکاری حوزه های مختلف با یکدیگر دانست.

این مقام مسئول با تاکید بر لزوم ایجاد سازمان مردم نهاد و مجمع خیرین سلامت در فیروزه، به عملکرد مثبت این مجمع در سطح کشور اشاره کرد و افزود: هدف از راه اندازی مجمع خیرین سلامت توسعه زیرساخت های بهداشتی و درمانی و ارائه خدمات بهینه به مردم مناطق کم برخوردار از جمله فیروزه است.

وی در ادامه با اشاره به ساخت بیمارستان توسط خانواده نیک اندیش فیاض بخش، به ملاقات با وزیر پیشین بهداشت با حضور فرماندار سابق فیروزه و خانواده محترم فیاض بخش اشاره کرد و بیان داشت:  با راه اندازی این بیمارستان و بکارگیری پزشکان مطرح، علاوه بر کاهش مراجعات بیماران به نیشابور، خدماتی با بهترین کیفیت به مردم ارائه می شود.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور، در پایان با بیان خدمات مدیریتی دکتر خجسته پور در سِمَت رئیس و معاون شبکه بهداشت نیشابور، از تیم سیاسی و کارکنان شبکه بهداشت و درمان فیروزه همراهی بیش از پیش با این مدیر توانمند را خواستار شد.

در پایان این مراسم که در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان فیروزه برگزار شد، با اهدای لوح های تقدیری از طرف رئیس دانشکده و فرماندار فیروزه و هدایایی از طرف ادارات  و شورای شهر فیروزه، از خدمات دکتر خادم قدردانی بعمل آمد.