امروز شنبه 9 فروردین ماه 1399 ساعت 12:19 ب ظ

پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی به مناسبت هفته پدافند غیر عامل

رئیس کارگروه پدافند غیرعامل دانشکده علوم پزشکی به مناسبت گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل پیامی را صادر کرد. به گزارش وب دا متن پیام دکتر محسن عظیمی نژاد بدین شرح است:

بسمه تعالی

پدافند غیرعامل به عنوان راهبرد مهم و اساسی مصون سازی و بازدارندگی کشور در مقابل انواع تهدیدات دشمنان و رویکردی مؤثر در حفظ و حراست از دستاوردهای مادی و معنوی نظام جمهوری مقدس اسلامی ایران برای  رشد  و توسعه متوازن، پایدار و یکی از برنامه های امنیت ملّی و داخلی کشور، از اهمیت و جایگاه مهمی برخوردار است.

رویکرد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پدافند غیرعامل به گونه ای بوده که جزء ارگان¬های پیشرو در این زمینه می¬باشد و اقدامات مناسب و مؤثری را در زمینه های مختلف پدافند غیرعامل انجام داده و یا در دست اقدام دارند.

گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با شعار «پدافند غیرعامل، سلامت دفاعی، پایداری ملی» فرصت ارزشمندی برای فرهنگ سازی و ترویج گفتمان این رویکرد برای مسئولان، کارکنان و کلیه اقشار مختلف جامعه با برگزاری دوره های آموزشی، رزمایش و برنامه های مختلف فرهنگی و مدنظر قراردادن رعایت الزامات و ملاحظات پدافند غیرعامل است.

اینجانب ضمن گرامیداشت فرارسیدن این هفته و تشکر از تلاش های دست اندرکاران این حوزه امیدوارم با مساعدت و همکاری شایسته مسئولان و مدیران، این امر مهم بیش از گذشته در جهت حفظ، حراست و مصون سازی جامعه بسط و گسترش داده شده و اجرایی شود.

دکتر محسن عظیمی نژاد_ رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور