امروز یکشنبه 11 خرداد ماه 1399 ساعت 21:24 ب ظ

گفت و گوی زنده تلویزیونی با رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در شبکه استان خراسان رضوی

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در برنامه «اشاره» پنج شنبه دوم آبان از شبکه استان خراسان رضوی در پاسخ به سوال مجری برنامه در خصوص روند ساخت بیمارستان سوم گفت:  کلنگ بیمارستان سوم از اواخر سال 1394 به زمین زده شد و تا کنون 30 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. در ابتدا  مجری احداث این بیمارستان وزارت راه و شهرسازی بود و در سال 1397 به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مجددا به وزارت راه واگذار شد و در شهریور سال 1398 احداث به دانشکده علوم پزشکی نیشابور واگذار شد که این جا به جایی ها باعث تاخیر در روند احداث وادامه ساخت این بیمارستان و بهره برداری از آن را در پی داشت. از دیگر دلایل تاخیر ساخت این بیمارستان کمبود بودجه است؛ در سفر رئیس جمهور به نیشابور 300 میلیارد ریال  جهت ساخت این بیمارستان وعده داده شد که هنوز تخصیص داده نشده است.

دکتر محسن عظیمی نژاد همچنین در پاسخ به سوال مجری در خصوص قرار گرفتن بیمارستان 22 بهمن در مسیر راهپیمایی ها و عدم آسایش بیماران گفت: خوشبختانه با کمک و همراهی فرماندار، امام جمعه و دادستان نیشابور مسیر راهپیمایی ها و مراسم ملی مذهبی جهت آرامش و آسایش بیماران  .از مسیراین بیمارستان تغییر پیدا کرده است.

وی هم چنین درباره سرانه تخت بیمارستانی در نیشابور بیان کرد: شاخص تخت بیمارستانی  یکی از شاخص ملی و بین المللی است که میزان تخت بیمارستانی را به ازای هر هزار نفر جمعیت  مشخص می کند.

دکتر عظیمی نژاد گفت: در سال 1393 و همزمان با انتصابش به سمت رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور، میزان تخت 0.6 به ازای هر هزار نفر جمعیت بود که متوسط برخورداری از تخت بیمارستانی در آن سال در کشور 1.5 بود و برای استان خراسان رضوی 1.1 بود در 5 سال گذشته مجموعا 200 تخت به تخت های بیمارستانی برای جمعیت تحت پوشش نیشابور و فیروزه افزوده شد که امید است  بر اساس شاخص اعلام شده توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که تا پایان سال 1404 به ازای هر 1000 نفر 1.6 تخت در تعهد دولت در نظر گرفته شده است و با راه اندازی  بیمارستان سوم با ظرفیت 160 تخت قبل از سال 1404 این میزان به ظرفیت متوسط کشوری برسد.

وی در پایان خاطر نشان کرد:فاز سوم  توسعه بیمارستان حکیم نیز در حال اتمام است که با راه اندازی آن ظرفیت 60 تخت به تخت های  بیمارستانی نیشابور  اضافه خواهد شد.