امروز شنبه 9 فروردین ماه 1399 ساعت 13:00 ب ظ

پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی به مناسبت روز ملی آمار و برنامه ریزی

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور با صدور پیامی یکم آبان روز ملی آمار و برنامه ریزی را به همکاران شاغل در واحدهای آماری دانشکده تبریک گفت. به گزارش وب دا متن پیام دکتر محسن عظیمی نژاد بدین شرح است:

بسمه تعالی

در عصر حاضر که عصر اطلاعات نامیده می شود، نقش آمار در برنامه ریزی، مدیریت کارآمد و نظارت بر روند اجرای برنامه ها از اهمیت اساسی و بنیادی برخوردار است و تردیدی نیست که ارائه خدمت، بدون درنظر گرفتن حقایق آماری طور موثر قابل اجرا نمی باشد. در عرصه سلامت نیز، برنامه‎ریزی و مدیریت با عنایت به تخصصی بودن شاخص‎ها و گستردگی متغیرهای آن، بدون ارائه آمار ثبتی و اطلاعات علمی و به‎روز امکان‎پذیر نیست. این آمار افق دید مدیران و برنامه‎ریزان نکته‎سنج را معطوف به تغییرات شاخص‎ها و اقلام آماری می‎کند و با دانش به دست آمده از اطلاعات کمی و آماری، راه توسعه و پیشرفت و استفاده بهینه از منابع را فراهم می‎آورد و از اتلاف وقت و سرمایه و دوباره کاری‎ها و تصمیم‎های مبتنی بر سعی و خطا جلوگیری می‎کند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یکم  آبان‌ماه، روز آمار و برنامه ‌ریزی، از همراهی و تلاش صادقانه کلیه همکاران در حوزه آمار و نظام ثبت اطلاعات که همواره نقش تاثیر گذاری در رسیدن به اهداف کلان دانشگاه داشته اند، قدردانی و توفیق روزافزون شما را از درگاه حضرت حق مسئلت می نمایم.

دکتر محسن عظیمی نژاد_رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور