امروز شنبه 9 فروردین ماه 1399 ساعت 12:32 ب ظ

مراسم گرامیداشت روز جهانی غذا همراه با پیاده روی صبحگاهی برگزار شد

مراسم دانشکده علوم پزشکی به مناسبت روز جهانی غذا همراه با پیاده روی صبحگاهی در جمع مسئولان اداری و نمایندگان صنعت غذا برگزار شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در این مراسم که صبح روز پنج شنبه بیست و پنجم مهر برگزار شد بر غنی سازی مواد غذایی تاکید کرد و گفت: امروزه غنی سازی مواد غذایی اصلی مانند آرد، نان، شیر و لبنیات به عنوان راهکاری برای پیشگیری از سرطان ها، بیماری های قلبی و عروقی  و ناباروری بشمار می رود.

دکتر محسن عظیمی نژاد در ادامه بر اهمیت تبلیغات و آگاهی بخشی به مردم تاکید کرد و افزود: با آموزش به کشاورزان و مصرف کنندگان و همچنین برنامه ریزی در جهت غنی سازی مواد غذایی می توان به توسعه اقتصادی منطقه و صادرات محصولات به شهرها و کشورهای اطراف کمک کرد و این یک سرمایه گذاری ارزشمند در جهت کاهش شیوع سرطان ها، بیماری های قلبی و عروقی و ناباروری بشمار می رود.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور  در پایان گفت: یکصدوسی دو کارخانه مواد غذایی و بهداشتی تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی نیشابور است که به لحاظ تعداد بعد از مشهد  رتبه دوم را در استان دارا است و امید است با برنامه ریزی در جهت غنی سازی و ارتقای آموزش به مصرف کنندگان و کشاورزان که مقام اول را در چرخه غذایی بر عهده دارند،  بتوانیم در کشور بدرخشیم.

نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم  گرامیداشت روز جهانی غذا را فرصت مناسبی برای برنامه ریزی دقیق و جدی در حوزه صنایع غذایی دانست و یکی از صنایع استراتژیک در کشور را صنعت غذا معرفی کرد.

دکتر حمید گرمابی افزود:  نیشابور در منطقه قطب کشاورزی و دامداری است و بستر مناسبی برای صادرات این محصولات  به سایر استان ها و کشور ها است.

وی همچنین بر اهمیت استفاده از دانش فنّی و تکنولوژی در صادرات محصولات غذایی به کشور های همجوار تاکید کرد و صادرات محصولات غذایی را بستر مناسبی برای  پیشبرد اهداف حوزه صنایع غذایی برشمرد.

مراسم گرامیداشت روز جهانی غذا با حضور دکتر حمید گرمابی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، دکتر محسن عظیمی نژاد رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور، جمعی از معاونان، مسئولان حوزه غذا و دارو و معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی و مدیران عامل و مسئولان فنی کارخانه هایصنایع غذایی نیشابور در اردوگاه شهید رجایی باغرود همراه با پیاده روی صبحگاهی به میزبانی شرکت لبنی جلگه برگزار شد.