امروز شنبه 9 فروردین ماه 1399 ساعت 13:50 ب ظ

در هفته جهانی غذا مطرح شد:

اصلاح الگوی تغذیه؛ مستلزم آموزش و اصلاح سبک زندگی است

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در بازدید از کارخانه رب مسمّا گفت: اصلاح الگوی تغذیه؛ مستلزم آموزش و اصلاح سبک زندگی است.

دکتر محسن عظیمی نژاد در این بازدید که صبح روز چهارشنبه به همراه معاونان، جمعی از مدیران دانشکده و مسئولان فیروزه صورت گرفت؛ ضمن تبریک هفته جهانی غذا و تشکر از مدیرعامل کارخانه رب مسمّا افزود: امروز فرصت مغتنمی است تا درباره اصلاح الگوی مصرف غذایی که نقش مهمی در حفظ و ارتقای سلامت دارند، صحبت کنیم.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی نیشابور بر ضرورت غنی سازی مواد غذایی به عنوان راهی برای پیشگیری از برخی بیماری ها تاکید کرد و ادامه داد: علاوه بر غنی سازی مواد غذایی در کارخانه ها باید آموزش و اصلاح سبک زندگی را در دستورکار قرار بدیم و این مهم با مشارکت دست اندرکاران شرکت های مواد غذایی امکان پذیر است.

دکتر عظیمی نژاد در ادامه با اشاره بر اهمیّت تنوع وکیفیت در محصولات غذایی خاطرنشان کرد: اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقای سلامت  باید در عمل ما نهادینه شود و عملی شدن آن در وهله اول مستلزم آموزش است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور همچنین یادآور شد: یکی از مسئولیت های خطیر شرکت های صنایع غذایی به صورت عام و خاص آموزش به کشاورزان و مصرف کنندگان مواد غذایی است با این هدف که تامین غذا برای مردم همسو با تامین سلامتی است.

دکتر محسن عظیمی نژاد در پایان افزود: حوزه غذا و دارو،آموزش و پژوهش دانشکده علوم پزشکی  در خدمت صنایع هستند تا با مشارکت با صنایع غذایی و  آموزش تولید کنندگان و مصرف کنندگان بتوانند در راستای حفظ و ارتقای سلامت مردم بکوشند.