امروز شنبه 9 فروردین ماه 1399 ساعت 14:13 ب ظ

به مناسبت بزرگداشت هفته نیروی انتظامی صورت گرفت:

دیدار اعضای هیئت رئیسه با فرمانده نیروی انتظامی نیشابور

همزمان با بزرگداشت هفته نیروی انتظامی رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور بهمراه معاونان روز شنبه سیزدهم مهر با حضور در مقر فرماندهی نیروی انتظامی این روز را به جناب سرهنگ دهقان پور و کارکنان نیروی انتظامی نیشابور تبریک گفتند.

دکتر محسن عظیمی نژاد در این دیدار با تبریک به مناسبت گرامیداشت هفته نیروی انتظامی و تشکر از همکاری نیروی انتظامی با حوزه سلامت گفت: مایه خرسندی است که حوزه نیروی انتظامی نیشابور با آگاهی و پشتیبانی در حوزه های مختلف؛ نظم و امنیت را در سطح شهر ایجاد کرده است.

وی با بیان این که برقراری امنیت مولفه سخت و ارزشمندی است خاطر نشان کرد: احساس ناامنی اثرات سوء بر زندگی مردم می گذارد و تاثیر عدم احساس امنیت بر مردم از خود امنیت مهم تر و با اهمیت تر است.

فرمانده نیروی انتظامی نیز در ادامه بر وجوه مشترک حوزه های نیروی انتظامی و سلامت اشاره و بیان کرد: امنیت امروز ما مرهون خون شهدای بزرگوار و از خودگذشتگی های  جانبازان و ایثارگران است و حفظ و حراست از دو نعمت عظیم الهی  «امنیت و سلامت» که در آموزه های دینی نیز بدان اشاره شده است با مشارکت های مردمی و همکاری های برون سازمانی امکان پذیر است.

جناب سرهنگ دهقان پور با بیان شعار هفته نیروی انتظامی با عنوان «پلیس هوشمند امین مردم» خاطر نشان کرد: امروزه پیشرفت الکترونیک؛ حوزه نیروی انتظامی را به سمت ارتقای تجهیزات و امکانات الکترونیکی، نظارتی و کنترلی سوق داده است و در همین راستا موفق به نصب 167 دوربین برای نظارت و کنترل آنلاین  در سطح شهر شده ایم و همچنین در تلاش هستیم که این سیستم را به روستاها و مناطق اطراف شهر نیز گسترش دهیم.

فرمانده نیروی انتظامی در ادامه بر ضرورت آگاهی بخشی به مردم در خصوص کلاهبرداری های اینترنتی تاکید کرد و گفت: از هفته ناجای سال گذشته تا سال جاری  در حدود570 مورد کلاهبرداری های اینترنتی صورت گرفته است که بالغ بر 80 درصد آن کشف شده است.

وی در پایان از حضور رئیس دانشکده علوم پزشکی و هیئت همراه تقدیر و تشکر کرد.