امروز شنبه 9 فروردین ماه 1399 ساعت 14:12 ب ظ

برگزاری اردوی توجیهی دانشجویان جدیدالورود دانشکده علوم پزشکی نیشابور

اردوی توجیهی دانشجویان جدیدالورود دانشکده علوم پزشکی نیشابور چهارشنبه دهم مهر با حضور رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور و معاونان برگزار شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در این مراسم باخیر مقدم به دانشجویان جدیدالورود و تبریک سال تحصیلی جدید به بیان تاریخچه ای از دانشکده ی علوم پزشکی نیشابور پرداخت و خاطر نشان کرد: از سال 1388 که دانشکده علوم پزشکی نیشابور استقلال پیدا کرده سریع ترین رشد را در حوزه های آموزش،  پژوهش داشته است و در توسعه زیرساخت های بهداشتی و درمانی به تحولات چشم گیری دست یافته است.

دکتر محسن عظیمی نژاد پیشرفت و توسعه دانشکده علوم پزشکی نیشابور را هم ردیف و بالاتر از برخی از دانشگاه های علوم پزشکی کشور دانست و افزایش ظرفیت سه برابری پذیرش دانشجویان، افزایش رشته های تحصیلی به یازده رشته، کسب رتبه 29 ام و 36 ام در رتبه بندی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور بر اساس شاخص Hindex در دو سال متوالی 95 و 96 در تولید علم، احداث مراکز تحقیقاتی کوهورت سالمندی و مرکز مطالعه بیماری های غیر واگیر و آزمایشگاه جامع، توسعه زیرساخت های فیزیکی و ساخت ساختمان پردیس دانشکده با 6 هزارو 500 متر زیربنا، بهسازی فضای خوابگاه ها و …  را نمونه هایی از پیشرفت ها و جهش های اخیر دانشکده علوم پزشکی دانست.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی نیشابور در ادامه به استفاده بهینه از ظرفیت و بستر دانشگاه به عنوان فرصتی برای رشد و پرورش ابعاد مختلف شخصیت اشاره کرد و بر خواندن نماز اول وقت برای دستیابی به آرامش درونی و از نظم و انضباط و  برنامه ریزی دقیق و مدون به عنوان کلید اصلی موفقیت اشاره کرد.

وی در پایان با تشکر از معاون و مدیران فرهنگی و دانشجویی، برای دانشجویان گرامی آرزوی موفقیت و سلامتی و نشاط کرد.