امروز شنبه 9 فروردین ماه 1399 ساعت 13:54 ب ظ

همزمان با هفته دفاع مقدس؛

مراسم تکمیل احداث مراکز خدمات جامع سلامت برگزار شد

صبح روز پنج شنبه چهارم مهرماه 1398همزمان با پنجمین روز از هفته دفاع مقدس با دستان پر مهر خیّرین شاهد آغاز عملیات تکمیل دو پروژه بهداشتی درمانی در نیشابور بودیم و این بار تکمیل پروژه مرکز خدمات جامع سلامت فرخک به همّت خیّر نیک اندیش سلامت آقای محمدعلی عمارلو و  به یاد فرزند شهید گرانقدرشان احمد عمارلو و مراسم تکمیل پروژه مرکز خدمات جامع سلامت دو شهری به همّت خیّر نیک اندیش جناب آقای حاج مصیّب لطفی با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور، نمایندگان  مردم در مجلس شورای اسلامی و فرمانده نیروی انتظامی نیشابور، رئیس دانشکده علوم پزشکی و سایر مسئولان برگزار شد.

در مرکز خدمات جامع سلامت دو شهری زیربنای 350 متر مربع خدمات پزشکی، آزمایشگاه، پرستاری، مامایی و دندان پزشکی و خدمات مراقبتی از پیش از تولد تا سالمندی به 3 هزار و سیصد نفر از جمعیت تحت پوشش  ارائه می شود.

مرکز خدمات جامع سلامت فرخک به عنوان ویژه ترین مرکز خدمات جامع سلامت نیشابور به لحاظ دسترسی می باشد. این مرکز در ضلع غربی مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم، با زیربنای 500 متر مربع  واقع شده است و به چهار هزار نفر از جمعیت تحت پوشش خدمات مراقبتی و بهداشتی درمانی را ارائه می دهد.

معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور در گرد همایی که در این مراسم صورت گرفت ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس گفت: امروز در مسیر تامین سلامت همشهریان گرامی شاهد رقم خوردن اتفاق خوب دیگری در نیشابوردر حوزه سلامت هستیم.

سعید شیبانی در این مراسم با تشکر از خیرین حوزه سلامت و رئیس دانشکده علوم پزشکی بیان کرد: حوزه سلامت یکی از موفق ترین حوزه ها در نیشابور است و این میزان پیشرفت در زمینه بهداشت و درمان شهرمان  مایه افتخار و قدردانی است.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی نیز در ادامه بیان کرد: باید بر دستان پر مهر  خیرین سلامت بوسه زد که در این شرایط دشوار اقتصادی با هم پیمانی و  همراهی در مسیر توسعه حوزه سلامت نیشابور گام برمی دارند.

دکتر حمید گرمابی در پایان از رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور و تیم مدیریتی وی تشکر کرد و گفت: با تعاملات سازنده و ارزشمندی که بین دانشکده  علوم پزشکی و خیرین صورت گرفته است می توان گام های بزرگی را در توسعه زیرساخت های بهداشتی، درمانی و آموزشی نیشابور برداشت.