امروز دوشنبه 22 مهر ماه 1398 ساعت 12:16 ب ظ

پیام تبریک رئیس دانشکده به مناسبت روز بهورز

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور با صدور پیامی  دوازدهم شهریور روز بهورز را به کلیه بهورزان دانشکده علوم پزشکی نیشابور تبریک گفت. به گزارش وب دا متن پیام دکتر محسن عظیمی نژاد بدین شرح است:

بسمه تعالی

بهورزان از موثرترین نیروها در ارتقای سلامت بوده و  فعالیت های آن ها در تامین، حفظ و ارتقای سلامت جامعه نقشی حیاتی دارد، به طوری که با کمترین هزینه و امکانات، با تلاش و فعالیت شبانه روزی خود، نقش مهم و تاثیرگذاری در پیشگیری از بیماری ها و صیانت از سلامت مردم دارند.

فرا رسیدن دوازدهم شهریور که در تقویم سلامت به پاس گرامیداشت فعالیت های ارزنده سربازان خط اول ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به آحاد مردم شریف روستایی کشور، به نام روز بهورز نام گذاری شده است فرصتی برای تقدیر از زحمات این قشر شایسته و پر تلاش می باشد.

اینجانب ضمن قدردانی صمیمانه از زحمات تمامی بهورزان دانشکده علوم پزشکی نیشابور، روز بهورز را تبریک عرض می نمایم  و برای همکارانم آرزوی موفقیت دارم.

دکتر محسن عظیمی نژاد_رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور

98/06/11