امروز دوشنبه 22 مهر ماه 1398 ساعت 12:16 ب ظ

برگزاری مراسم تجلیل از پیشکسوتان دانشکده علوم پزشکی نیشابور

مراسم تجلیل از پیشکسوتان دانشکده علوم پزشکی نیشابور عصر پنج شنبه هفتم شهریور در مجتمع کلینیک های بهداشتی ابتدای شریعتی با حضور مسئولان و پیشکسوتان دانشکده علوم پزشکی نیشابور برگزارشد.

رئیس دانشکده در این مراسم با ابراز خرسندی از نخستین حضور خود در جمع پیشکسوتان دانشکده گفت: امروز فرصت مغتنمی جهت پیوند هرچه بیشتر و ارتقای ارتباطات میان فردی بین پیشکسوتان و کارکنان دانشکده است.

دکتر محسن عظیمی نژاد در این مراسم با اشاره به جایگاه والای پیشکسوتان در انتقال تجربیات به نسل جدید افزود: پیشکسوتان در هر سازمانی منابع انسانی ارزشمندی هستند که حفظ و کرامت آن ها  اهمیت ویژه ای دارد.

وی در ادامه بر اهمیت دوران پس از اشتغال  تاکید و خاطر نشان کرد: بایستی شرایطی ایجاد شود تا جامعه پیشکسوتان در هر سازمانی تحت حمایت های شایسته قرار گیرند تا بتوانند با تعامل با پیشکسوتان سایر دانشگاه ها و وضع قوانین حمایتی جدید گام هایی را در جهت احقاق حقوق شایسته خود بردارند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی در پایان ضمن آرزوی سلامت، طول عمر و عزت،  از حضور پیشکسوتان دانشکده در این مراسم تقدیر و تشکر کرد.

پرسش و پاسخ و بیان پاره ای از مسائل جامعه پیشکسوتان دانشکده با رئیس دانشکده و افتتاح کانون پیشکسوتان در مجتمع کلینیک های بهداشتی ابتدای شریعتی از دیگر برنامه های این مراسم بود.