امروز دوشنبه 22 مهر ماه 1398 ساعت 05:49 ق ظ

دیدار با داروسازان نمونه نیشابور به مناسبت روز داروساز

رئیس دانشکده علوم پزشکی و معاون غذا و داروی دانشکده صبح روز سه شنبه پنجم شهریور با  حضور در داروخانه ها از داروسازان نمونه نیشابور تقدیر کردند.

به گزارش وب دا به مناسبت روز داروساز دکتر محسن عظیمی نژاد، دکتر مجید شادکام  و جمعی از مدیران دانشکده از داروسازان نمونه نیشابور دکتر وجوهی، دکتر طالبی، دکتر اسعدی و داروسازان درمانگاه امام رضا(ع) تقدیر کردند.

داروخانه دکتر وجوهی پیشرو در ارائه خدمات دارو های تخصصی به بیماران خاص در تمام ایام و به صورت شبانه روزی، داروخانه دکتر اسعدی همکاری مستمر با معاونت غذا و دارو به ویژه در پوشش حداکثری ارائه داروهای بیماران خاص، داروخانه دکتر طالبی داروخانه منظم و مقید به حضور مسئول فنی و همکاری مستمر در ارائه داروهای حواله ای و سهمیه ای و داروخانه درمانگاه امام رضا ارائه دهنده داروهای بیماران نقص آنزیمی و پیوندی از جمله داروخانه های نمونه نیشابور می باشند.